Se je v vaše življenje prikradla rutina in se vam zdi vsak dan enak? Svetujemo vam, da postanete nepoboljšljivi romantik. Resnica je, da imajo ženske rade romantiko in si jo nadvse želijo. Zatorej vam v nadaljevanju ponujamo nekaj idej, kako s steklenico dobre penine pričarati romantične trenutke še lepše, bolj prijetne, bolj doživete, …

Znano je da se moški trudijo za svojo izbranko na začetku, v času spoznavanja, osvajanja, takrat ko sta oba še sveže zaljubljena. Potem ko pa izbranko osvojijo, sčasoma pozabijo na drobne in lepe malenkosti, kot so razna darilca, prijetne besede ali skromna nepredvidena presenečenja. Vendar pa so ravno slednje malenkosti zelo pomembne v trajajoči ljubezenski zvezi. Ljubezen je potrebno negovati in se zanjo truditi, vredno se je potruditi in partnerja razveseliti z lepimi trenutki.

Pripravili smo nekaj odličnih nasvetov s katerimi boste očarali svojo drago.

Presenečenje v njeni službi

Ne glede na to, da niste tak tip, pa vseeno enkrat naredite tole: v cvetličarni kupite velik šopek vrtnic in pripnite zraven vizitko. Na njej pa napišite nekaj lepega in posebnega. Zraven šopka naj bo kaka bonboniera in steklenica jagodne Frangeževe penine. Jagodna penina je idealna za vse romantične trenutke, ker je lepe rdečkaste barve in sanjskega vonja ter okusa. Pošljite ji vaš paket v službo, tako da bodo videle vse njene sodelavke (to je pomembno). Penino bosta zvečer spila doma, ko bo vaša izbranka komaj čakala, da se vidita in da bo lahko preverila, kaj se je zgodilo z vami.

Sprostitveni večer doma

Nič ni lepšega kot urica mirne glasbe in uživanja v družbi drug drugega. Spremenite dnevno rutino. Za spremembo ugasnite televizijo in pripravite nekaj posebnega. Na mizo postavite lepo posodo, napolnjeno z ledom. Že sama posoda za led prikazuje, da gre za nekaj lepega in prazničnega. V njej naj se sveti izbrana steklenica frangeževe penine- traminec polsuhi. Tako ji boste dali vedeti, da ste se zanjo zares potrudili in da vam veliko pomeni. Prižgite še svečke in se prepustite uživanju v tem, da ste v tistem trenutku z vašo ljubljeno osebo, povejte ji kaj lepega in se poskusite resnično sprostiti.

sprostitev s penino doma

Wellness v domači kadi

Spremenite vašo domačo kopalnico v kotiček sprostitve in romantike. Naj bo vaša kopalnica polna svečk z aromatičnimi olji, ki sproščajo in lepo dišijo. Zvijte brisače in jih zvežite skupaj s kakim lepim trakom ter pripravite kopalni plašč. Kopalnico lahko okrasite s svežim cvetjem, svečniki in dekoracijo. V kad stresite vrtnične cvetne liste. Obvezno pa mora zraven biti posoda, notri led in ena bolj sladka penina.., takšna primerna za dame. Privoščite si kopanje v kadi s kozarčkom odlične Frangeževe penine.

wellness s penino

Romantična večerja doma

Ste tip moškega, ki zna pripraviti samo osnovne jedi, ravno toliko da preživite ko vaše drage ni doma? Potem je tole izziv za vas. Potrudite se po svojih najboljših močeh in presenetite svojo izbranko z romantično večerjo s svečkami. Obvezno je, da poskrbite za lep prt, namizno dekoracijo, kot so naprimer svečke, rezano cvetje… če ne veste katero cvetje ji je všeč potem z vrtnicami nikakor ne boste zgrešili. Za začetek si izberite kakšno lažjo jed, pomemben je vaš namen. Na mizi naj čaka Roze Frangeževa penina- polsuha (modri pinot). Če boste zraven pripravili še sladico, pa bo presenečenje več kot popolno.

Več penin Frangež je na voljo tukaj: https://hisapeninfrangez.si/trgovina/