Pravni pouk

PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na info@hisapenin.com Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili – pisno in v skladu z ustreznimi predpisi – kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih strani www.hisapeninfrangez.si in www.frutti.si.

Elektronski naslov pošiljatelja zahteve mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji.

NAMEN UPORABE

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje Hiši penin Frangež (Jernej Frangež – Vinotoč), da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene izvršitve pravnega posla (dostavo naročenega blaga, izdajo računa, poslovna komunikacija glede naročila in podobno). Navedene podatke lahko zgoraj navedeno podjetje obdeluje za lastne potrebe v zakonsko določenem roku ali do takrat, ko stranka zahteva odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov skladno z GDPR.

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna mesta uporabljajo inteligentne in koristne tehnike za večjo prijaznost do uporabnikov in za čim zanimivejšo izkušnjo vsakega obiskovalca. Med najbolj poznane tehnike s katerimi se bistveno izboljša uporabniška izkušnja obiskovalca na spletni strani so piškotki. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna mesta shranijo v uporabnikov računalnik.

Spletna stran www.hisapeninfrangez.si in www.frutti.si tako, kot večina spletnih strani uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje v naši trgovini, za analizo naše spletne strani ter v komercialne namene. Ob prvem obisku (ali po izbrisu piškotkov) imate možnost določiti katere piškotke nam dovolite uporabljati.

Več o piškotkih in varstvu podatkov najdete tukaj. (https://hisapeninfrangez.si/pravilnik-o-zasebnosti/)

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravljalec spletnega centra stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.hisapeninfrangez.si in www.frutti.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@hisapenin.com.

Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Prav tako vas opozarjamo, da se barvne nianse na posameznih monitorjih prikazujejo različno, zato prikazane barve niso nujno enake, kot jih ima izdelek v resnici.

KUPOPRODAJNA POGODBA

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo – potrdilo o naročilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

 

Datum zadnje spremembe: 14.04.2020