Hiša penin

Hišo penin Frangež smo pred kratkim obnovili v popolnoma novi kompleks. Celotna pridelava vina zavzema, kot pritiče peninam, prvi dve nadstropji. Prav tam se bohotijo naše kreacije, ki jih skrbno negujemo do tistega trenutka, ko jih kot takšne pretvorimo v steklenico, namenjeno popolnemu užitku.

Zgornje, tretje, nadstropje smo namenili degustacijski sobi, v kateri ob sprehodu skozi našo bogato zgodovinsko kulturno dediščino lahko brezskrbno poskusite mozaik okusov mehurčkov Hiše penin Frangež. Tistim, ki prisegate na tradicionalno klasiko, ne uide magičnih sedem, po klasični metodi pridelanih penin. Vsi ostali se lahko prepustite trem svojevrstnim peninam, pridelanih po metodi charmat.

Za sladokusce pa smo pripravili tri damske polnitve aromatiziranih sadnih okusov, ki vas bodo v vlogi svežega in elegantnega aperitiva popeljali skozi čaroben poletni večer

V zgornjih prostorih, tik pod razprostirajočo se streho, najdete staro prešo, ki jo še danes radi uporabimo v za vinogradnike tako prelomnemu dnevu, kot je prešanje. Tradicionalno »tretanje« v Hiši penin Frangež predstavlja eno izmed pomembnejših simboličnih dejanj ohranjanja kulture in tradicije.

Če si boste zaželeli, da v Hiši penin Frangež, kjer nastajajo unikatni okusi, obeležite vaš najpomembnejši dan, naj povemo, da smo vrata odprli že mnogim mladoporočencem.

V Hiši penin Frangež boste na prav poseben način lahko obeležili rojstnodnevno zabavo ali poslovno srečanje. Več kot 500 gostov se pri nas lahko brezskrbno prepusti kraljevski pravljici okusov.

Ponudba

DEGUSTACIJE

REZERVACIJA
Spletna

TRGOVINA

NAKUPUJ

Vino je sonce,
ujeto v kapljico vode.

Galileo Galilei