AROMATIZIRANA ALK. PIJAČA

JAGODA

VONJ: Ko bo spodbudil vašo pozornost, ne bo trajalo dolgo, ko se boste prepustili neskončnim sadnim vonjem jagode in rahle intonacije robide.

OKUS: Osnovo globine okusa odlikuje znameniti sadež, vreden vsakršnih pregreh – jagoda.

BARVA: Karakter tega vina elegantno preseneti že pri barvi, ki spominja na eleganten rosé.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: Odlično za sadni sorbet v dolgih poletnih nočeh ali za presenečenje ob pričetku obeda, jagoda v izjemni peneči se obliki.

Oko, nos, ustnice: Še eno vino damskega kroga dopolnjuje asortiman Hiše penin Frangež. Tokratno aromatizirano pijačo na osnovi vina odlikuje znameniti sadež, vreden vsakršnih pregreh – jagoda. Njegov karakter nas preseneti že pri barvi, ki spominja na eleganten rosé. Ko bo v očesu to spodbudilo vašo pozornost, ne bo dolgo trajalo, da se prepustite neskončnim sadnim vonjem jagode in rahle intonacije robide. Grozdje, na osnovi katerega se je spojilo to vino, prihaja iz različnih vinogradniških leg in iz različnih sort, ki v kozarcu prispevajo k bogati razsežnosti polnega telesa.

Odlično za sadni sorbet v dolgih poletnih nočeh ali za presenečenje ob pričetku obeda, jagoda v izjemni se obliki.

Sortni sestav:
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: metoda charmat
Alkohol: 11 % vol

Temperatura serviranja: 4 – 6°C
Pridelano v Sloveniji

BRESKEV

VONJ: Izjemna oblika eksplozije sadnosti zaključuje pridih damskosti.

OKUS: Razpoznavni slog vinogradniške breskve izpopolni harmonijo nadaljevalne sestave vina in tako prispeva k njeni brezkompromisni opojnosti.

BARVA: Očarljiva elegantna zlato-rumena barva.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: Vino je odlična dopolnitev k sladicam iz gozdnih sadežev in jagod, pa tudi k svežim jagodam ali sočni meloni. Najzahtevnejše bo še dodatno prepričalo v vlogi sadnega sorbeta sredi kulinaričnega razvajanja

Oko, nos, ustnice: Naravne danosti štajerskega vinorodnega okoliša so se v tokratni zgodbi spojile v nepozabno in drzno doživetje aromatizirane pijače na osnovi vina. Očarljivost elegantne zlato-rumene barve, perfekcija mehurčkov in izjemna sadnost v vonju zaključuje pridih damskosti. Prepoznaven slog vinogradniške breskve izpopolni harmonijo in nadaljevalno sestavo vina ter tako prispeva k njeni brezkompromisni opojnosti. Poletnega večera si enostavno ne moremo predstavljati brez nje.

Vino je odlična dopolnitev k sladicam iz gozdnih sadežev in jagod, pa tudi k svežim jagodam ali sočni meloni. Najzahtevnejše bo še dodatno prepričalo v vlogi sadnega sorbeta sredi kulinaričnega razvajanja.

Sortni sestav:
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: metoda charmat
Alkohol: 10 % vol

Temperatura serviranja: 4 – 6°C
Pridelano v Sloveniji