SEC
VONJ: Tipične karakteristike kruhove skorje in bogatega telesa se skrbno prepletajo z notami jagod, malin in nians nežne višnje.
OKUS: V okusu je moč občutiti popolno simbiozo opojnega chardonnaya, ki je v penino stopil z vso svojo zrelostjo in eleganco občutljivega modrega pinota.
BARVA: Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa.
ODLIČNO DOPOLNJUJE: Odlično se bo podala k mesnim jedem, govedini ali jagnjetini. Zgrešili ne boste tudi, če jo ponudite ob koncu prijetnega in kulinarično večplastnega večera.
Oko, nos, ustnice: Popolna simbioza dueta opojnega chardonnaya in elegance modrega pinota. Zaznati je moč znameniti pridih sadnosti. Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa. Tipične karakteristike kruhove skorje in bogatega telesa se skrbno prepletajo z notami jagod, malin ter odtenkov nežne višnje. Mozaik sadnih arom in sestava telesa izpopolnjujeta doživetje v tej penini, zato jo postrezite, ko boste druženju v dvoje želeli dodati nekaj posebnega, drznega.
Odlično se bo podala k mesnim jedem, govedini ali jagnjetini. Zgrešili ne boste tudi, če jo ponudite ob koncu prijetnega in kulinarično večplastnega večera.
Sortni sestav: chardonnay, modri pinot
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: tradicionalna metoda – Methode Classique Traditionelle
Alkohol: 11,4 % vol
Letnik: 2007
Temperatura serviranja: 6 – 8°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija
BRUT NATUR
VONJ: Prva sorta v vinu izrazi kruhovo skorjo in bogato telo, medtem ko mu druga sorta doda tipične karakteristike jagodičevja, višenj in češenj.
OKUS: Preplet izrazito tipičnega in do polne aromatičnosti zrele sorte chardonnaya izjemno elegantno ujame pogled mladostnega sadno izpopolnjenega modrega pinota, ki prispeva k bogatemu ter večplastnemu telesu te penine.
BARVA: Nežen odtenek dozorevajočih malin.
ODLIČNO DOPOLNJUJE: Drznimo si narediti korak dlje in ponudimo penino k jedem iz divjačinskega mesa, govedine ali jagnjetine.
Oko, nos, ustnice: Preplet izrazito tipičnega in do polne aromatičnosti zrele sorte chardonnaya izjemno elegantno ujame pogled mladostnega sadno izpopolnjenega modrega pinota, ki prispeva k bogatemu ter večplastnemu telesu te penine. Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa. Prva sorta v vinu izrazi kruhovo skorjo in bogato telo, medtem ko mu druga sorta doda tipične karakteristike jagodičevja, višenj in češenj. Izjemen preplet dveh odtenkov, združenih v čisto perfekcijo, za popoln užitek.
Ponudimo jo ob prigrizkih, s krekerji kakšnega posebnega pikantnega okusa. Drznimo si narediti korak dlje in ponudimo penino k jedem iz divjačinskega mesa, govedine ali jagnjetine.
Sortni sestav: chardonnay, modri pinot
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: tradicionalna metoda – Methode Classique Traditionelle
Alkohol: 11,6 % vol
Letnik: 2006
Temperatura serviranja: 6 – 8°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija