Vračilo blaga

Kupec ima pravico vrniti blago v roku 15 dni od prejema pošiljke. Reklamacijo sporoči na elektronski naslov prodaja@hisapenin.com. Prejeto blago mora kupec vrniti v originalni embalaži, nepoškodovano in v nespremenjenem stanju v roku 5 dni od obvestila o vračilu blaga. V primeru, da ima dostavljeno blago stvarno napako, ima kupec pravice in obveznosti v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur.l.št. 20/98 s spremembami). V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, prodajalec vrne kupnino kupcu najkasneje v roku 5 dni na njegov osebni transakcijski račun, ki ga ta sporoči prodajalcu v obvestilu o vračilu blaga. Stroški pošiljanja reklamiranega blaga so breme kupca. Prodajalec bo kril stroške reklamiranega blaga le v primeru vračila zaradi dostave napačnega blaga t.j. če kupec ni dobil izdelkov, ki jih je naročil.

Karantena ne rabi nujno biti dolgočasna. Začinite jo z opojnimi mehurčki penin Frangež in preživite nekaj časa s svojimi najdražjimi.
Spodbujamo spletne nakupe - ker stanovanja NE SMEMO zapuščati smo se odločili, da vam nakupe vseh naših penin olajšamo z BREZPLAČNO POŠTNINO.
Vse kar morate narediti je, da ob koncu nakupnega procesa vnesete kodo: OSTANI DOMA
+