TRAMINER - SEC

TRAMINER – SEC

1590 z DDV

VONJ: Znamenita vrtnična aroma se zaključuje v nekoliko pikantnem podtonu, ki ga je moč čutiti ob koncu zadnjega požirka.

OKUS: Značilne sortne arome traminca se nadaljujejo v zapeljivo prepoznavnost okusa, ki ne pušča ravnodušne še tako zahtevne ljubitelje penin.

BARVA: Vztrajna eleganca mehurčkov v zlato-rumenem odtenku simbolizira idealno harmoničnost in bogastvo telesa.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: V nekoliko bolj drzni različici jo postrezite k azijski hrani ali kakšni še posebej pikantni jedi. Če jo postrežete ob zaključku obeda, ne bo potrebovala nikakršnega dodatka več.

Kategoriji: , ID produkta:580

Opis izdelka

Polsuha penina traminec daje novo dimenzijo v ponudbi Hiše penin Frangež. Vztrajna eleganca mehurčkov v zlato rumenem odtenku simbolizira idealno harmoničnost in bogastvo telesa. Značilnost sortne arome se nadaljuje v zapeljivo prepoznavnost okusa, ki ne pušča ravnodušne še tako zahtevne ljubitelje penin. Rahla pikantnost v pookusu spominja na nageljnove žbice in topel zimski večer, s čimer še dodatno preseneti z noto prepotrebne samozavesti tega vina.

Penina bo dopolnila uvod k vsaki jedi. V nekoliko bolj drzni različici jo postrezite k azijski hrani ali kakšni še posebej pikantni jedi. Če jo postrežete ob zaključku obeda, ne bo potrebovala nikakršnega dodatka več.

Sorta: traminec
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: tradicionalna metoda – Methode Classique Traditionelle
Alkohol: 12,5 % vol
Letnik: 2008

Priznanja:

  • 2010, International Wine & Spirit Competition London, bronasta medalja

Temperatura serviranja: 6 – 8°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija

Dodatne informacije

Teža 1.731 kg
Karantena ne rabi nujno biti dolgočasna. Začinite jo z opojnimi mehurčki penin Frangež in preživite nekaj časa s svojimi najdražjimi.
Spodbujamo spletne nakupe - ker stanovanja NE SMEMO zapuščati smo se odločili, da vam nakupe vseh naših penin olajšamo z BREZPLAČNO POŠTNINO.
Vse kar morate narediti je, da ob koncu nakupnega procesa vnesete kodo: OSTANI DOMA
+