VIŠNJA

VONJ: Drzen in aromatičen karakter bo prepričal vse ljubitelje sočnega sadeža višnje že pri vonju.

OKUS: Intenziteta okusa dokazuje razsežnosti odličnosti višnje in nas spomni na okus pristne marmelade ali sladice okusa tega sadeža izpod rok naših babic.

BARVA: Znamenita rosé barva se v odsevu intonacije jagodičevja izrazito navdušuje v vztrajnem potovanju mehurčkov po telesu kozarca.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: Sadni sorbet bo odlična spremljava poletnega kulinaričnega razvajanja, sladka višnja pa je tudi nepogrešljiv dodatek k zapeljevanju ljubiteljev posebnosti.

Oko, nos, ustnice: Okus tretjega vina v okviru damskega kroga asortimana aromatiziranih pijač na osnovi vina dopolnjuje razsežnost sočnosti in sadnosti višnje. Ljubitelje tega sadeža bo to vino prepričalo s svojim drznim in nadvse aromatičnim karakterjem. Znamenita rosé barva se izrazito navdušuje v vztrajnem potovanju mehurčkov po telesu kozarca. Intenziteta okusa dokazuje razsežnost odličnosti višnje in nas spomni na okus pristne marmelade ali sladice okusa tega sadeža izpod rok naših babic. Grozdje za osnovo sestavlja sortni sestav različnih vinogradniških leg Hiše penin Frangež, ki dodajajo k posebnosti karakterja tega vina.

Sadni sorbet bo odlična spremljava poletnega kulinaričnega razvajanja, sladka višnja pa je tudi nepogrešljiv dodatek k zapeljevanju ljubiteljev ne samo sladkega, ampak tudi posebnosti.

Sortni sestav: ?
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: metoda charmat
Alkohol: 11 % vol
Letnik: 2014

Temperatura serviranja: 4 – 6°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija