Akcija
Frangež_2x-penine_SEC

Sommelier – sec miks

9540 7150 z DDV

Ste sommelier? Ali pa vsaj resen poznavalec vina? Potem vam priporočamo, da poizkusite 3 izmed naših sec penin. Paket Sommiler – “sec tris” vsebuje 6 steklenic penin, ki jih v času promocije dobite 25% ceneje. V paket so vključene po 2 izmed naslednjih sort:

  • 2x Chardonnay – sec
  • 2x Pinot Noir – sec
  • 2x Traminer – sec

Naše demi sec steklenice so odlična kapljica s katero boste navdušili na različnih priložnostih. Primerne so tako za slavnostna praznovanja kot za druženje z najboljšimi prijatelji.

Kategorija: ID produkta:2076

Opis izdelka

CHARDONNAY – Izjemna harmoničnost telesa, ob pridihu značilnih not grenivke, limone in pomaranče, vsakogar popelje v pravljico mozaika značilnih okusov sorte chardonnay.

 

PINOT NOIRE – Popolna simbioza dueta opojnega chardonnaya in elegance modrega pinota. Zaznati je moč znameniti pridih sadnosti. Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa.

 

TRAMINER – Polsuha penina traminec daje novo dimenzijo v ponudbi Hiše penin Frangež. Vztrajna eleganca mehurčkov v zlato rumenem odtenku simbolizira idealno harmoničnost in bogastvo telesa. Značilnost sortne arome se nadaljuje v zapeljivo prepoznavnost okusa, ki ne pušča ravnodušne še tako zahtevne ljubitelje penin. Rahla pikantnost v pookusu spominja na nageljnove žbice in topel zimski večer, s čimer še dodatno preseneti z noto prepotrebne samozavesti tega vina.

Dodatne informacije

Teža 10.45 kg