Akcija
Frangež_1x-penine_brut_nature

Sommelier – sec tris

4770 3990 z DDV

Ste sommelier? Ali pa vsaj resen poznavalec vina? Potem vam priporočamo, da poizkusite 3 izmed naših sec steklenic. Paket Sommiler – “sec tris” vsebuje 3 steklenice penine, ki jih v času promocije dobite 15% ceneje. V paket so vključene naslednje sorte:

  • 1x Chardonnay – sec
  • 1x Pinot Noir – sec
  • 1x Traminer – sec

Naše demi sec steklenice so odlična kapljica s katero boste navdušili na različnih priložnostih. Primerne so tako za slavnostna praznovanja kot za druženje z najboljšimi prijatelji.

Kategorija: ID produkta:2075

Opis izdelka

CHARDONNAY – Izjemna harmoničnost telesa, ob pridihu značilnih not grenivke, limone in pomaranče, vsakogar popelje v pravljico mozaika značilnih okusov sorte chardonnay.

 

PINOT NOIRE – Popolna simbioza dueta opojnega chardonnaya in elegance modrega pinota. Zaznati je moč znameniti pridih sadnosti. Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa.

 

TRAMINER – Polsuha penina traminec daje novo dimenzijo v ponudbi Hiše penin Frangež. Vztrajna eleganca mehurčkov v zlato rumenem odtenku simbolizira idealno harmoničnost in bogastvo telesa. Značilnost sortne arome se nadaljuje v zapeljivo prepoznavnost okusa, ki ne pušča ravnodušne še tako zahtevne ljubitelje penin. Rahla pikantnost v pookusu spominja na nageljnove žbice in topel zimski večer, s čimer še dodatno preseneti z noto prepotrebne samozavesti tega vina.

Dodatne informacije

Teža 5.215 kg