Akcija
2020-03-frangez-banner-1080x1080-pinot-noir-sec

6x PINOT NOIR – SEC

9540 7441 z DDV

VONJ: Tipične karakteristike kruhove skorje in bogatega telesa se skrbno prepletajo z notami jagod, malin in nians nežne višnje.

OKUS: V okusu je moč občutiti popolno simbiozo opojnega chardonnaya, ki je v penino stopil z vso svojo zrelostjo in eleganco občutljivega modrega pinota.

BARVA: Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: Odlično se bo podala k mesnim jedem, govedini ali jagnjetini. Zgrešili ne boste tudi, če jo ponudite ob koncu prijetnega in kulinarično večplastnega večera.

Kategoriji: , ID produkta:3974

Opis izdelka

Popolna simbioza dueta opojnega chardonnaya in elegance modrega pinota. Zaznati je moč znameniti pridih sadnosti. Mehurčki vztrajno rišejo svoje poteze znotraj značilnih odtenkov barve lososa. Tipične karakteristike kruhove skorje in bogatega telesa se skrbno prepletajo z notami jagod, malin ter odtenkov nežne višnje. Mozaik sadnih arom in sestava telesa izpopolnjujeta doživetje v tej penini, zato jo postrezite, ko boste druženju v dvoje želeli dodati nekaj posebnega, drznega.

Odlično se bo podala k mesnim jedem, govedini ali jagnjetini. Zgrešili ne boste tudi, če jo ponudite ob koncu prijetnega in kulinarično večplastnega večera.

Sortni sestav: chardonnay, modri pinot
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: tradicionalna metoda – Methode Classique Traditionelle
Alkohol: 11,4 % vol
Letnik: 2007

Temperatura serviranja: 6 – 8°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija

Dodatne informacije

Teža 10.45 kg
Karantena ne rabi nujno biti dolgočasna. Začinite jo z opojnimi mehurčki penin Frangež in preživite nekaj časa s svojimi najdražjimi.
Spodbujamo spletne nakupe - ker stanovanja NE SMEMO zapuščati smo se odločili, da vam nakupe vseh naših penin olajšamo z BREZPLAČNO POŠTNINO.
Vse kar morate narediti je, da ob koncu nakupnega procesa vnesete kodo: OSTANI DOMA
+