BRAJDA

VONJ: Razveseljiva aromatičnost in eksplozija sadnosti presenetita vsak nos. Skrbna pridelava te penine v pogojih naravnih danostih brajd in grozdja Hiše penin Frangež govori o njeni brezkompromisni uravnoteženosti.

OKUS: Elegantna skladnost odtenkov dozorelega rdečega jagodičevja in sledi slivove marmelade sta posebnost te penine, ki z vsakim posameznim požirkom odkriva nove in nove dimenzije okusa.

BARVA: Barva granatnega jabolka se nežno prilagaja živahnim mehurčkom.

ODLIČNO DOPOLNJUJE: Njena posebnost in eleganca ne bosta potrebovali dodatne jedi, saj bo njena popolnost odgovor na vsa pričakovanja. Prihranite to penino za posebne trenutke, slavnostne večerje ali kot obliko dobrodošlice prazničnim dogodkom.

Oko, nos, ustnice: Skrbna pridelava te penine v pogojih naravnih danostih brajd in grozdja Hiše penin Frangež govori o njeni brezkompromisni uravnoteženosti. Razveseljiva aromatičnost in eksplozija sadnosti presenetita vsak nos. Elegantna skladnost odtenkov dozorelega rdečega jagodičevja in sledi slivove marmelade sta posebnost te penine, ki z vsakim posameznim požirkom odkriva nove in nove dimenzije okusa. Barva granatnega jabolka se nežno prilagaja živahnim mehurčkom. Grozdje za to penino so s svojimi bosimi nogami »tretale« slovenske vinske kraljice na 203 leta stari preši. Tudi zato ima ta penina poseben pridih kraljevskosti in nezamenljivega prestiža.

Prihranite to penino za posebne trenutke, slavnostne večerje ali kot obliko dobrodošlice prazničnim dogodkom. Njena posebnost in eleganca ne bosta potrebovali dodatne jedi, saj bo njena popolnost odgovor na vsa pričakovanja.

Sortni sestav: ?
Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: tradicionalna metoda – Methode Classique Traditionelle
Alkohol: 12 % vol
Letnik: 2011

Temperatura serviranja: 6 – 8°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija