Akcija
Frangez_sadje_530x530

SADNI MIX (6x 0,75l)

6540 4599 z DDV

JAGODA – sedaj naš že ustaljen prodajni hit, ki očara že s prvim požirkom.

 

BRESKEV velika zlata medalja na ocenjevanju v New Yorku. Strokovnjaki se strinjajo, da gre za vrhunski izdelek iz kategorije sladkih penin. 

 

VIŠNJA – na ocenjevanju v New Yorku dosegla bronasto medaljo in se prav tako uvršča med penine, na katere smo pri blagovni znamki Fangež ponosni.

 

Pohitite – akcijske zaloge so omejene!

Več o posamezni sorti si lahko preberete v daljšem opisu spodaj.

Kategorija: ID produkta:1072

Opis izdelka

BRESKEV: Naravne danosti štajerskega vinorodnega okoliša so se v tokratni zgodbi spojile v nepozabno in drzno doživetje aromatizirane pijače na osnovi vina. Očarljivost elegantne zlato-rumene barve, perfekcija mehurčkov in izjemna sadnost v vonju zaključuje pridih damskosti te penine. In prav v krogu damskih penin je njeno mesto. Prepoznaven slog vinogradniške breskve izpopolni harmonijo in nadaljevalno sestavo vina ter tako prispeva k njeni brezkompromisni opojnosti. Poletnega večera si enostavno ne moremo predstavljati brez nje.

 

JAGODA: Še eno vino damskega kroga dopolnjuje asortiman Hiše penin Frangež. Tokratno aromatizirano pijačo na osnovi vina odlikuje znameniti sadež, vreden vsakršnih pregreh – jagoda. Njegov karakter nas preseneti že pri barvi, ki spominja na eleganten rosé. Ko bo v očesu ta penina spodbudila vašo pozornost, ne bo dolgo trajalo, da se prepustite neskončnim sadnim vonjem jagode in rahle intonacije robide. Grozdje, na osnovi katerega se je spojilo to vino, prihaja iz različnih vinogradniških leg in iz različnih sort, ki v kozarcu prispevajo k bogati razsežnosti polnega telesa.

 

VIŠNJA: Okus tretjega vina v okviru damskega kroga asortimana aromatiziranih pijač na osnovi vina dopolnjuje razsežnost sočnosti in sadnosti višnje. Ljubitelje tega sadeža bo to vino prepričalo s svojim drznim in nadvse aromatičnim karakterjem. Znamenita rosé barva se izrazito navdušuje v vztrajnem potovanju mehurčkov po telesu kozarca. Intenziteta okusa dokazuje razsežnost odličnosti višnje in nas spomni na okus pristne marmelade ali sladice okusa tega sadeža izpod rok naših babic. Grozdje za osnovo sestavlja sortni sestav različnih vinogradniških leg Hiše penin Frangež, ki dodajajo k posebnosti karakterja tega vina.

 

Trgatev: izključno ročna
Način pridelave: metoda charmat
Alkohol: 10-11 % vol
Letnik: 2009

Temperatura serviranja: 4 – 6°C
Vinorodni okoliš: Štajerska, Slovenija

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “SADNI MIX (6x 0,75l)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja